Over mij

Mijn Yoga weg

 

Mijn naam is Coralie Popper en ik ben 7 jaar lesgevend yoga docente in de Hatha Yoga.

Ik beoefen nu ruim 10 jaar yoga.

Ik ben 36 jaar en getrouwd met Marty. Van origine ben ik Nederlands en naar hier verhuist omdat mijn man hier al woonde. Ik heb geen kinderen, maar wel een lieve kat.

Grote kans dat je ons wel eens hebt zien wandelen, dan doen we heel erg graag. Volgend jaar in 2021 hebben wij ons laatste deel van de pelgrimstocht afgemaakt naar Santiago de Compostela. Dan hebben wij ruim 1800 km gewandeld door Frankrijk en Spanje.

Verder ben ik erg geinteresseerd in gezonde levenstijl en gezond voedsel, een andere grote hobby is dan ook koken met verse gezonde en mooie producten. 

Als je denk dat ik altijd zo ben geweest, dan heb je het mis!

Ik had 20 kilo overgewicht, sporten deed ik niet, en gezond eten al helemaal niet. Ik weet heel goed wat het is om niet lekker in je vel te zitten, zorgen te hebben, piekeren, stress te hebben en geen zingeving te ervaren. Mijn weg is erg lang geweest en niet zonder hobbels. 

 

Mijn opleiding heb ik genoten bij de Integrale Yoga in Rotterdam. 8 jaar geleden begon mijn yoga weg, en dit heeft er toe geleidt dat ik nu zelf yogalessen kan verzorgen.

Na een aantal bewogen jaren, heb ik door middel van yoga mijn roeping en rust gevonden, en is heel mijn leven compleet veranderd. 

Ik heb veel mooie dingen mogen ervaren en leren. 

Niet alleen mijn lichaam is sterk en soepel, maar ook mijn geest is kalm en rustig geworden. 

 

Mijn missie is om dit aan andere mensen over te brengen, en de kalmte en rust te laten ervaren, in deze  stressvolle maatschappij, en weer te voelen, waar het werkelijk om draait.