Hoera we beginnen weer bijna!

Naast me hoor ik Marty (mijn andere helft en partner in crime) zeggen dat hij niet kan wachten tot de yoga weer begint. Poeh denk ik, terwijl ik over mijn pijnlijke schouder wrijf, anders ik wel! Ik had lang geen last meer van die schouder gehad... tot de zomervakantie er aan kwam. Het lesgeven stopt, en ondanks hier en daar een Boom en een Buffel, wordt je toch weer stijver. Het is dus bewezen, als je even stopt met yoga, kan het zomaar gebeuren dat je niet meer bij je tenen komt! Maar geen paniek, na 2 lesjes ben je er zo weer!

 

Je zou het misschien niet denken, maar ooit ik kwam niet bij m'n tenen. Ook niet in de ploeg trouwens. Ik balanceerde tussen hoop en vrees, met één hand boven het hoofd (vond ik al een hoera'tje waard) en één hand onder de heup, hoopte ik vurig dat de houding snel voorbij was. Terwijl ik soms als enige in de buffel vloog als een ware acrobate. De buikdraaiing, hatseflats, en parallel met die beentjes aan de armen. Maar die hoofd knie buiging en ploeg heb ik vervloekt. Langzaam maar zeker begon ik steeds meer op mijn lichaam te vertrouwen, en is het uiteindelijk gelukt door rustig thuis te oefenen en niet te veel willen. Nu gebruik ik ze vaak in de lessen, want het is een weldaad. De ontspanning na deze houding is werkelijk hemels. 

 

Inmiddels lopen de lessen vol! Wow! Wat super gaaf om te zien dat steeds meer mensen de weg naar de yogaschool vinden! Op dit moment zijn we druk bezig om de lessen vorm te geven. We hebben de 10 lessen kaart introduceert, we gaan yoga thee aanbieden, er komen extra hulpmiddelen en matjes voor meer inhaal mogelijkheden. Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

Nieuwsgierig geworden? Stuur me een berichtje, er is nog plek op dinsdag!

 

Liefs, Coralie